ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ГІПЕРОСМОТИЧНОГО РОЗЧИНУ ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ

Authors

  • Т.А. Борисенко
  • Н.І. Ґудзь
  • Р.С. Коритнюк

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.3.3176

Abstract

Вивчено вплив таких технологічних факторів, як втемпература і рН середовища, на термостабільність глюкози у досліджуваному розчині для перитонеального діалізу. Кращі показники якості відмічені для розчинів з вихідним значенням рН від 5,3 до 5,6.

Published

2014-07-21

How to Cite

Борисенко, Т., Ґудзь, Н., & Коритнюк, Р. (2014). ОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОГО ПРОЦЕСУ ВИРОБНИЦТВА ГІПЕРОСМОТИЧНОГО РОЗЧИНУ ДЛЯ ПЕРИТОНЕАЛЬНОГО ДІАЛІЗУ. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (3). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.3.3176

Issue

Section

Pharmaceutical technology, biopharmacy, homeopathy, biotechnology