ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОРИ ДУБА

Authors

  • Н.В. Хохленкова
  • Т.Г. Ярних

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3040

Abstract

Для більш ефективного процесу екстрагування, прогнозування і нормування якості екстракту кори дуба в результаті досліджень встановлені основні технологічні властивості кори дуба, яку подрібнено різними способами. Встановлено, що додаткове подрібнення кори дуба способом вальцювання дозволило інтенсифікувати процес екстрагування та збільшити вихід екстрактивних речовин.

Published

2014-07-19

How to Cite

Хохленкова, Н., & Ярних, Т. (2014). ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОРИ ДУБА. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3040

Issue

Section

Pharmaceutical technology, biopharmacy, homeopathy, biotechnology