ВПЛИВ МЕТОДУ ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЕРЕД СУБЛІМАЦІЄЮ НА ФАРМАКОТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОРОШКІВ АРОНІЇ

Authors

  • Л.В. Соколова
  • О.М. Барна

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3023

Abstract

У статті наведено результати впливу методу і техніки заморожування на ф армакотехнологічні характеристики порошків аронії. Встановлено, що попереднє заморожування гомогенізату аронії у флаконах методом пристінкового заморожування у ваннах, заповнених охолодженим до -45 °С спиртом етиловим 95 %, покращує фармакотехнологічні властивості сублімованого порошку аронії.

Published

2014-07-18

How to Cite

Соколова, Л., & Барна, О. (2014). ВПЛИВ МЕТОДУ ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЕРЕД СУБЛІМАЦІЄЮ НА ФАРМАКОТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОРОШКІВ АРОНІЇ. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3023

Issue

Section

Pharmaceutical technology, biopharmacy, homeopathy, biotechnology