ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМ

Authors

  • Л.В. Соколова

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.3.2999

Abstract

У статті викладено результати досліджень основних органолептичних та ф ізико-хімічних властивостей відновленого після ліофілізації соку кавуна порівняно зі свіжим. Наведено порівняльні дані щодо органолептичних властивостей та значень показників заломлення, в'язкості, густини досліджуваних зразків соку.

Published

2014-07-17

How to Cite

Соколова, Л. (2014). ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМ. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (3). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.3.2999

Issue

Section

Pharmaceutical technology, biopharmacy, homeopathy, biotechnology