ОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ

Authors

  • О. Г. Смалюх
  • С. В. Сур

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2010.4.2857

Abstract

Розроблено методологічні підходи до оцінки різниці складу екстрактів, виготовлених за різними технологіями. Проведено вибір аналітичних методів, БАР/маркерів та критеріїв для оцінки різниці складу екстрактів. Показано відсутність суттєвої різниці у складі ГЕ Седавіт, вироблених за двома технологіями.

Published

2014-07-08

How to Cite

Смалюх, О. Г., & Сур, С. В. (2014). ОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2010.4.2857

Issue

Section

Phytochemical researches