РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ МАЗІ З РОСЛИННИМИ ЕКСТРАКТАМИ ТА ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИ

Authors

  • М.І. Гавкалюк

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2013.1.2323

Abstract

На основі проведених досліджень встановлено оптимальні технологічні параметри приготування антицелюлітної мазі: температура, метод змішування фаз, швидкість та час гомогенізації, спосіб введення допоміжних та активнодіючих речовин. Розроблено технологічну схему виробництва препарату в промислових умовах.

Published

2014-03-06

How to Cite

Гавкалюк, М. (2014). РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ АНТИЦЕЛЮЛІТНОЇ МАЗІ З РОСЛИННИМИ ЕКСТРАКТАМИ ТА ЕФІРНИМИ ОЛІЯМИ. Pharmaceutical Review Farmacevtičnij časopis, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2013.1.2323

Issue

Section

Pharmaceutical technology, biopharmacy, homeopathy, biotechnology