ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОРИ ДУБА

Автор(и)

  • Н.В. Хохленкова
  • Т.Г. Ярних

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3040

Анотація

Для більш ефективного процесу екстрагування, прогнозування і нормування якості екстракту кори дуба в результаті досліджень встановлені основні технологічні властивості кори дуба, яку подрібнено різними способами. Встановлено, що додаткове подрібнення кори дуба способом вальцювання дозволило інтенсифікувати процес екстрагування та збільшити вихід екстрактивних речовин.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-19

Як цитувати

Хохленкова, Н., & Ярних, Т. (2014). ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ КОРИ ДУБА. Фармацевтичний часопис, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3040

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ