ВПЛИВ МЕТОДУ ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЕРЕД СУБЛІМАЦІЄЮ НА ФАРМАКОТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОРОШКІВ АРОНІЇ

Автор(и)

  • Л.В. Соколова
  • О.М. Барна

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3023

Анотація

У статті наведено результати впливу методу і техніки заморожування на ф армакотехнологічні характеристики порошків аронії. Встановлено, що попереднє заморожування гомогенізату аронії у флаконах методом пристінкового заморожування у ваннах, заповнених охолодженим до -45 °С спиртом етиловим 95 %, покращує фармакотехнологічні властивості сублімованого порошку аронії.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-18

Як цитувати

Соколова, Л., & Барна, О. (2014). ВПЛИВ МЕТОДУ ЗАМОРОЖУВАННЯ ПЕРЕД СУБЛІМАЦІЄЮ НА ФАРМАКОТЕХНОЛОГІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПОРОШКІВ АРОНІЇ. Фармацевтичний часопис, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3023

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ