АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1)
DOI:
https://doi.org/10.11603/me.v0i1.3731Abstract
Харчування є першоосновою здоров’я, гармонійного фізичного та психічного розвитку особистості, тому знання лікарями – медичними психологами складу та основних лікувальних, дієтичних, парафармакологічних властивостей харчових продуктів, спецій, їх впливу на соматичне здоров’я та психологічний статус пацієнтів є обов’язковою передумовою високого фахового рівня та можливостей аліментарної профілактики та безмедикаментозної корекції.
Downloads
Published
2015-04-29
How to Cite
Т. І. Аністратенко, С. Т. О. Н. В. В. (2015). АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1). Medical Education, (1). https://doi.org/10.11603/me.v0i1.3731
Issue
Section
Вдосконалення вищої медичної освіти