НОВІ ПІДХОДИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ДИСКУСІЇ ЯК ФОРМИ СПІЛКУВАННЯ НА КАФЕДРІ НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Автор(и)

  • T. M. Muratova Тернопільський державний медичнрй університет імені І.Я. Горбачевського
  • V. V. Dobrovolskyi

DOI:

https://doi.org/10.11603/me.v0i4.5321

Анотація

У статті представлений аналіз однієї з важливих форм спілкування в колективі – дискусії. З початком реформ у суспільстві й медицині, відчуваючи демократичні зміни в країні, в університеті й на кафедрі неврології Одеського національного медичного університету для покращення якості навчання та виховання почали впроваджувати в життя цю форму роботи. Нові підходи в діяльності кафедри можна побачити у великому діапазоні тем, що обговорюються,  а також те, що для участі в дискусії запрошується широке коло учасників. Це дає можливість, як на рівні кафедри, так і університету, обговорювати складні питання реформування медицини і освіти.

Біографії авторів

T. M. Muratova, Тернопільський державний медичнрй університет імені І.Я. Горбачевського

V. V. Dobrovolskyi

Посилання

Lohush L. H. Perspektyvni napryamky rozvytku medychnoyi osvity v Ukrayini / L. H. Lohush // Pedahohichnyy protses: teoriya i praktyka. – 2013. – Vyp. 3. – S. 117–123.

Ushynskyy K. D. Chelovek kak predmet vospytanyya: opyt pedahohycheskoy antropolohyy / K. D. Ushynskyy // Pedahohycheskye sochynenyya. – M. : Pedahohyka, 1990. – T. 6. – 528 s.

Yahupov V. V. Pedahohika : navch. posib. / V. V. Yahupov. – K. : Lybidʹ, 2002. – 560 s.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-12-15

Як цитувати

Muratova, T. M., & Dobrovolskyi, V. V. (2015). НОВІ ПІДХОДИ ДО ВИКОРИСТАННЯ ДИСКУСІЇ ЯК ФОРМИ СПІЛКУВАННЯ НА КАФЕДРІ НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ. Медична освіта, (4). https://doi.org/10.11603/me.v0i4.5321

Номер

Розділ

Вдосконалення вищої медичної освіти