ВИКОРИСТАННЯ НАРАДИ ЯК ФОРМИ КОЛЕКТИВНОГО СПІЛКУВАННЯ ДЛЯ ЯКІСНОГО ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ КАФЕДРИ НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ

Автор(и)

  • T. M. Muratova Тернопільський державний медичнрй університет імені І.Я. Горбачевського
  • V. V. Dobrovolskyi

DOI:

https://doi.org/10.11603/me.v0i3.4990

Анотація

 У статті представлений аналіз однієї з найважливіших форм спілкування в колективі – наради, яка виходить на перший план в організації роботи по керівництву будь-якого колективу. Наради проводяться не тільки при обговоренні та вирішенні проблемних питань. Керівник призначає наради при проведенні підсумків на певному етапі роботи колективу кафедри. Саме тому на нараді керівником ставляться завдання, розглядаються умови їх виконання (хто, що, коли), складається план роботи колективу на певний період. Нарада на сучасному етапі реформування медицини є важливою формою спілкування в колективі. Вона буде ефективною, якщо дотримуватися принципів і правил спілкування. 

 

Біографії авторів

T. M. Muratova, Тернопільський державний медичнрй університет імені І.Я. Горбачевського

V. V. Dobrovolskyi

Посилання

Логуш Л. Г. Перспективні напрями розвитку медичної освіти в Україні / Л. Г. Логуш // Педагогічний процес: теорія і практика. – 2013. – Вип. 3. – С. 117–123.

Ягупов В. В. Педагогіка: навч. посіб. / В. В. Ягупов. – К. : Либідь, 2002. – 560 с.

Ушинский К. Д. Человек как предмет воспитания: опыт педагогической антропологии / К. Д. Ушинский // Педагогические сочинения. – М. : Педагогика, 1990. – Т. 6. – 528 с.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-10-15

Як цитувати

Muratova, T. M., & Dobrovolskyi, V. V. (2015). ВИКОРИСТАННЯ НАРАДИ ЯК ФОРМИ КОЛЕКТИВНОГО СПІЛКУВАННЯ ДЛЯ ЯКІСНОГО ПЛАНУВАННЯ РОБОТИ КАФЕДРИ НЕВРОЛОГІЇ ОДЕСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО МЕДИЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ. Медична освіта, (3). https://doi.org/10.11603/me.v0i3.4990

Номер

Розділ

Досвід з організації навчальної роботи