АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1)

Автор(и)

  • С. Т. Омельчук Н. В. Велика Т. І. Аністратенко

DOI:

https://doi.org/10.11603/me.v0i1.3731

Анотація

Харчування є першоосновою здоров’я, гармонійного фізичного та психічного розвитку особистості, тому знання лікарями – медичними психологами складу та основних лікувальних, дієтичних, парафармакологічних властивостей харчових продуктів, спецій,  їх впливу на соматичне здоров’я та  психологічний статус пацієнтів є обов’язковою передумовою високого фахового рівня та можливостей аліментарної профілактики та безмедикаментозної корекції.  

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-04-29

Як цитувати

Т. І. Аністратенко, С. Т. О. Н. В. В. (2015). АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ НЕЙРОПСИХОНУТРИЦІОЛОГІЇ У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СТУДЕНТІВ МЕДИКО - ПСИХОЛОГІЧНОГО ФАХУ (ЧАСТИНА 1). Медична освіта, (1). https://doi.org/10.11603/me.v0i1.3731

Номер

Розділ

Вдосконалення вищої медичної освіти