КЛІНІЧНІ АСПЕКТИ ХАРЧОВОЇ ТОКСИКОІНФЕКЦІЇ, ЗУМОВЛЕНОЇ УМОВНО-ПАТОГЕННИМИ ЗБУДНИКАМИ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2727.2012.2.484Abstract
Обстежено хворих на харчову токсикоінфекцію, спричинену умовно-патогенною флорою. Частіше етіологічними чинниками харчової токсикоінфекції були Klebsiella pneumoniae, Citrobakter, S. аureus. Серед клінічних форм переважав гастроентеритний варіант. Не встановлено залежності клінічних проявів та тяжкості захворювання від етіологічного фактору. Об’єктивною оцінкою ступеня тяжкості, повноти одужання служили інтегративні показники ендогенної інтоксикаціїDownloads
Published
2013-06-21
How to Cite
Москалюк, В., Богачик, Н., Венгловська, Я., Сидорчук, А., & Меленко, С. (2013). КЛІНІЧНІ АСПЕКТИ ХАРЧОВОЇ ТОКСИКОІНФЕКЦІЇ, ЗУМОВЛЕНОЇ УМОВНО-ПАТОГЕННИМИ ЗБУДНИКАМИ. Infectious Diseases – Infektsiyni Khvoroby, (2). https://doi.org/10.11603/1681-2727.2012.2.484
Issue
Section
Статті
License
Journal Infectious Disease (Infektsiini Khvoroby) allows the author(s) to hold the copyright without registration
Users can use, reuse and build upon the material published in the journal but only for non-commercial purposes
This journal is available through Creative Commons (CC) License BY-NC "Attribution-NonCommercial" 4.0