ВПЛИВ СОЄВИХ ПРОДУКТІВ НА ПЕРЕБІГ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНОЇ ГРИПОЗНОЇ ІНФЕКЦІЇ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2727.2007.4.1135Abstract
В експерименті in vitro та in vivo виявлено антигрипозну дію соєвих продуктів, що обумовлено інгібіцією нейрамінідазної активності вірусів грипу, стимуляцією продукції альфа-інтерферону, імуномодулюючими властивостями біологічно активних речовин сої. Соєві продукти позитивно впливали на лікувальну активність протигрипозних препаратів, підсилюючи їх дію. Отримані результати обґрунтовують доцільність використання соєвих продуктів для профілактики грипу і як фактор допоміжної терапії цієї інфекції у людей.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Journal Infectious Disease (Infektsiini Khvoroby) allows the author(s) to hold the copyright without registration
Users can use, reuse and build upon the material published in the journal but only for non-commercial purposes
This journal is available through Creative Commons (CC) License BY-NC "Attribution-NonCommercial" 4.0