ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМ

Автор(и)

  • Л.В. Соколова

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.3.2999

Анотація

У статті викладено результати досліджень основних органолептичних та ф ізико-хімічних властивостей відновленого після ліофілізації соку кавуна порівняно зі свіжим. Наведено порівняльні дані щодо органолептичних властивостей та значень показників заломлення, в'язкості, густини досліджуваних зразків соку.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-17

Як цитувати

Соколова, Л. (2014). ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ТА ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ВІДНОВЛЕНОГО СОКУ КАВУНА ПОРІВНЯНО ЗІ СВІЖИМ. Фармацевтичний часопис, (3). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.3.2999

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ