ОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ

Автор(и)

  • О. Г. Смалюх
  • С. В. Сур

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2010.4.2857

Анотація

Розроблено методологічні підходи до оцінки різниці складу екстрактів, виготовлених за різними технологіями. Проведено вибір аналітичних методів, БАР/маркерів та критеріїв для оцінки різниці складу екстрактів. Показано відсутність суттєвої різниці у складі ГЕ Седавіт, вироблених за двома технологіями.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-08

Як цитувати

Смалюх, О. Г., & Сур, С. В. (2014). ОЦІНКА СКЛАДУ ТА ВМІСТУ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН РОСЛИННИХ ЕКСТРАКТІВ, ОТРИМАНИХ ЗА РІЗНИМИ ТЕХНОЛОГІЯМИ. Фармацевтичний часопис, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2010.4.2857

Номер

Розділ

ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ