ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК, ЩО МІСТЯТЬ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ ТА ХМЕЛЮ
DOI:
https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.2.3158Анотація
Вивчено вплив п'яти кількісних факторів: кількості магнію карбонату основного, цукру, натрій кроскармельози, мікрокристалічної целюлози і метилцелюлози на властивості таблеток-ядер екстракту валеріани і хмелю. За допомогою рівнянь регресії другого порядку встановлено зв'язок між п'ятьма кількісними факторами і основними відгуками (параметрами оптимізації) таблеток екстракту валеріани і хмелю.##submission.downloads##
Опубліковано
2014-07-21
Як цитувати
Мацех, О. . Ю. ., Вронська, Л., & Тихонов, О. (2014). ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК, ЩО МІСТЯТЬ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ ТА ХМЕЛЮ. Фармацевтичний часопис, (2). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.2.3158
Номер
Розділ
ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі .
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).