ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК, ЩО МІСТЯТЬ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ ТА ХМЕЛЮ

Автор(и)

  • О . Ю . Мацех
  • Л.В. Вронська
  • О.І. Тихонов

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.2.3158

Анотація

Вивчено вплив п'яти кількісних факторів: кількості магнію карбонату основного, цукру, натрій кроскармельози, мікрокристалічної целюлози і метилцелюлози на властивості таблеток-ядер екстракту валеріани і хмелю. За допомогою рівнянь регресії другого порядку встановлено зв'язок між п'ятьма кількісними факторами і основними відгуками (параметрами оптимізації) таблеток екстракту валеріани і хмелю.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-21

Як цитувати

Мацех, О. . Ю. ., Вронська, Л., & Тихонов, О. (2014). ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ І ТЕХНОЛОГІЇ ТАБЛЕТОК, ЩО МІСТЯТЬ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ ТА ХМЕЛЮ. Фармацевтичний часопис, (2). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2007.2.3158

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ