ВИВЧЕННЯ АМІНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТРАВИ LENS CULINARIS M.

Автор(и)

  • С .В. Романова
  • С.В. Ковальов

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3017

Анотація

Представлено результати якісного та кількісного складу амінокислот у траві сочевиці харчової. Встановлено наявність 17 амінокислот, у тому числі 9 незамінних. Домінуючими є глутамінова кислота (1,47 мг/г), аспарагінова кислота (1,4 мг/г), лейцин (1,15 мг/г), фенілаланін (1,15 мг/г). Встановлено кількісний вміст білка у траві сочевиці харчової, який склав 23 %.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-18

Як цитувати

Романова, С. .В., & Ковальов, С. (2014). ВИВЧЕННЯ АМІНОКИСЛОТНОГО СКЛАДУ ТРАВИ LENS CULINARIS M. Фармацевтичний часопис, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3017

Номер

Розділ

ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ