ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКІСНОГО ВМІСТУ ФЛАВОНОЇДІВ У НАДЗЕМНИХ ЧАСТИНАХ ОКРЕМИХ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДИНИ СЕЛЕРОВИХ
DOI:
https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3012Анотація
Проведено комплекс досліджень з виявлення та визначення кількісного вмісту флавоноїдів у рослинах родини Селерових (Аріасеае). Встановлено, що кількісний вміст флавоноїдів коливається від 2 до 4 % у об'єктах, що досліджувались. Вивчено динаміку накопичення флавоноїдів залежно від фази вегетації. Показано, що найбільша кількість флавоноїдів накопичується в рослинах у фазі до їх цвітіння.##submission.downloads##
Опубліковано
2014-07-17
Як цитувати
Тернинко, І., Онищенко, У., & Кисличенко, В. (2014). ВИЗНАЧЕННЯ КІЛЬКІСНОГО ВМІСТУ ФЛАВОНОЇДІВ У НАДЗЕМНИХ ЧАСТИНАХ ОКРЕМИХ ПРЕДСТАВНИКІВ РОДИНИ СЕЛЕРОВИХ. Фармацевтичний часопис, (4). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2009.4.3012
Номер
Розділ
ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі .
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).