ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ САХАРОЗИ МАРОК Compri Sugar - НОВИХ НАПОВНЮВАЧІВ ДЛЯ ПРЯМОГО ПРЕСУВАННЯ ТАБЛЕТОК

Автор(и)

  • М. Б. Демчук

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2014.1.2887

Анотація

Вивчено технологічні характеристики сахарози марок Сотргі Бидег О, Сотргі Бидег МЗ та Сотргі Бидег Б. Досліджено вплив різних типів сахарози Сотргі на фармако-технологічні показники таблеток кислоти ацетилсаліцилової, а також таблеток хлоргексидину гідрохлориду, отриманих методом прямого пресування.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-08

Як цитувати

Демчук, М. Б. (2014). ДОСЛІДЖЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ САХАРОЗИ МАРОК Compri Sugar - НОВИХ НАПОВНЮВАЧІВ ДЛЯ ПРЯМОГО ПРЕСУВАННЯ ТАБЛЕТОК. Фармацевтичний часопис, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2014.1.2887

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ