ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХАРЧОВИХ БІЛКІВ ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ЛІКАРСЬКОЇ ФОРМИ

Автор(и)

  • В. І. Чуєшов
  • А. І. Божков
  • І. В. Сайко
  • О. А. Манський
  • В. Д. Рибачук

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2011.2.2694

Анотація

Досліджено технологічні властивості субстанції на основі клітин пекарських дріжджів та рослинного білка соняшника. Обґрунтовано вибір лікарської форми.


##submission.downloads##

Опубліковано

2014-03-24

Як цитувати

Чуєшов, В. І., Божков, А. І., Сайко, І. В., Манський, О. А., & Рибачук, В. Д. (2014). ВИВЧЕННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ХАРЧОВИХ БІЛКІВ ТА ОБҐРУНТУВАННЯ ЛІКАРСЬКОЇ ФОРМИ. Фармацевтичний часопис, (2). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2011.2.2694

Номер

Розділ

ФАРМАЦЕВТИЧНА ТЕХНОЛОГІЯ, БІОФАРМАЦІЯ, ГОМЕОПАТІЯ