КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТАУРИНУ В РІЗНИХ РЕЦЕПТУРАХ ГЕЛІВ

Автор(и)

  • Н. І. Волянська
  • Л. В. Соколова
  • І. І. Бердей
  • О. Б. Поляк
  • О. І. Павх

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2012.1.2568

Анотація

У статті представлено результати визначення кількісного вмісту таурину в різних рецептурах гелів.

Встановлено, що хімічна природа консерванту, температурний режим зберігання та вид упаковки не впливають

на кількісний вміст таурину в мазі.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-03-14

Як цитувати

Волянська, Н. І., Соколова, Л. В., Бердей, І. І., Поляк, О. Б., & Павх, О. І. (2014). КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ТАУРИНУ В РІЗНИХ РЕЦЕПТУРАХ ГЕЛІВ. Фармацевтичний часопис, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2012.1.2568

Номер

Розділ

АНАЛІЗ ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ