ЛІПОФІЛЬНІ СПОЛУКИ POPULUS TREMULA L.

Автор(и)

  • В.М. Ковальов
  • Н.В. Бородіна
  • А.М. Рудник

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.2.3073

Анотація

В роботі представлені результати вивчення ліпідного складу кори Рории ^етиіа L. Визначено кількісний вміст ліпофільних фракцій в рослинній сировині. Виявлено наявність хлорофілів, каротиноїдів, фенольних сполук за допомогою якісних реакцій і хроматографічних методів. Встановлено кількісний вміст хлорофілів, флавоноїдів і суми каротиноїдів в перерахунку на р-каротин в ліпофільних фракціях кори Рории ^етиіа L. Визначено жирнокислотний склад кори осики.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-19

Як цитувати

Ковальов, В., Бородіна, Н., & Рудник, А. (2014). ЛІПОФІЛЬНІ СПОЛУКИ POPULUS TREMULA L. Фармацевтичний часопис, (2). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.2.3073

Номер

Розділ

ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ