ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ЛУСОК ЦИБУЛИН ALLIUM CEPA L.

Автор(и)

  • І.М. Шевцов
  • І.О. Журавель
  • В.С. Кисличенко

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.2.3069

Анотація

У статті наведені результати вивчення ліпідного складу лусок цибулин Allium cepa L. За допомогою методу вичерпної екстракції хлороформом в апараті Сокслета одержано ліпофільні фракції лусок цибулі ріпчастої сортів Золотистий та Ред Барон. Якісними реакціями та хроматографічними методами встановлено наявність хлорофілів і каротиноїдів, а також визначено їх кількісний вміст.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-19

Як цитувати

Шевцов, І., Журавель, І., & Кисличенко, В. (2014). ДОСЛІДЖЕННЯ ЛІПОФІЛЬНОЇ ФРАКЦІЇ З ЛУСОК ЦИБУЛИН ALLIUM CEPA L. Фармацевтичний часопис, (2). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.2.3069

Номер

Розділ

ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ