ПРОТИМІКРОБНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ РЕАКЦІЇ ХЛОР-, БРОМ- І ТІОЦІАНАТОАРИЛЮВАННЯ 2-МЕТИЛ-З-ХЛОРПРОПЕНУ

Автор(и)

  • С.І. Климнюк
  • Б.Д. Грищук
  • П.М. Горбовий

DOI:

https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3048

Анотація

Синтезовано 2-хлор(бром,тіоціанато)-1-арил-2-метил-3-хлорпропани та вивчені їх протимікробні властивості. Найбільш ефективними у плані вивчення хіміотерапевтичної активності є 2-хпор-1-феніл- і 2- бром-1-п-метилфеніл(-1-п-метоксифеніл)-2-метил-3-хлорпропани.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-07-19

Як цитувати

Климнюк, С., Грищук, Б., & Горбовий, П. (2014). ПРОТИМІКРОБНІ ВЛАСТИВОСТІ ПРОДУКТІВ РЕАКЦІЇ ХЛОР-, БРОМ- І ТІОЦІАНАТОАРИЛЮВАННЯ 2-МЕТИЛ-З-ХЛОРПРОПЕНУ. Фармацевтичний часопис, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2008.1.3048

Номер

Розділ

ФАРМАКОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ БІОЛОГІЧНО АКТИВНИХ РЕЧОВИН