БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ ЛІПОФІЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ (CHAENOMELES)
DOI:
https://doi.org/10.11603/2312-0967.2013.1.2310Анотація
Наведено результати визначення якісного складу і кількісного вмісту біологічно активних речовин у ліпофільних екстрактах плодів хеномелесу. У ліпофільних екстрактах плодів хеномелесу ідентифіковано 47 речовини, із яких 11 виявлено в плодах всіх досліджуваних зразків: гептакозан, нонакозан, міристинова, пальмітинова, стеаринова кислоти, діетилмалат, метилпальмітат, етилпальмітат, етилстеарат, гексагідрофарнезилацетон, холеста-4,5-дієн-3-он. Визначено речовинимаркери для плодів досліджуваних сортів хеномелесу.##submission.downloads##
Опубліковано
2014-03-06
Як цитувати
Джан, Т., Коновалова, О., & Клименко, С. В. (2014). БІОЛОГІЧНО АКТИВНІ РЕЧОВИНИ ЛІПОФІЛЬНИХ ЕКСТРАКТІВ ПЛОДІВ ХЕНОМЕЛЕСУ (CHAENOMELES). Фармацевтичний часопис, (1). https://doi.org/10.11603/2312-0967.2013.1.2310
Номер
Розділ
ФІТОХІМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ
Ліцензія
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з наступними умовами:
- Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі .
- Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.
Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).