ESTIMATION OF KNOWLEDGE LEVEL AT USE OF DISTANCE TECHNOLOGIES OF TRAINING IN DENTISTRY
DOI:
https://doi.org/10.11603/mie.1996-1960.2009.3.92Abstract
Questions of necessity of estimation of knowledge level at carrying out the distance training in dentistry are considered. Features and principles of the organisation of diagnostics of knowledge level at carrying out of distance training are allocated. The data about advantages of distance education on the basis of the analysis of results of distance training efficiency at carrying out the experimental lecture for doctors-stomatologists-interns are cited.
References
Челышкова М. Б. Адаптивное тестирование в образовании (теория, методология, технология) / Челышкова М. Б. -М.: Исследовательский центр проблем качества подготовки специалистов, 2001. - 165 с.
Зайцева Л. От традиционного к дистанционному обучению / Зайцева Л. // Новый коллегиум. -2000. - N° 3. - С.5 8-60.
Васильев А. Таинственные приключения distance learning / Васильев А. // Элитное образование. - 2001. -№ 1 (21). - С. 60-63.
Тихомиров В. П. ДО: история, экономика, тенденции /
Тихомиров В. П. // Дистанционное обучение - 1997. - .№ 2.
Романчук М. Н. Формирование региональной сети дистанционного образования / Романчук М. Н. // Дистанционное образование. - 1996. - .№ 1.
Андреев А. А. Введение в дистанционное обучение: Учебно-методическое пособие / Андреев А. А. - М.: ВУ 1997 г.
Абдуллина О. Мониторинг качества профессиональной подготовки / Абдуллина О. // Высшее образование в России. - 1998. - №> 3. - С. 35-39.
Downloads
Published
How to Cite
Issue
Section
License
Journal Medical Informatics and Engineering allows the author(s) to hold the copyright without registration
The majority of Medical Informatics and Engineering Open Access journals publish open access articles under the terms of the Creative Commons Attribution (CC BY) License which permits use, distribution and reproduction in any medium, provided the original work is properly cited. The remaining journals offer a choice of licenses.
This journal is available through Creative Commons (CC) License CC-BY 4.0