DIETARY NUTRITION IN TUBERCULOSIS
DOI:
https://doi.org/10.11603/2411-1597.2014.1.5076Abstract
This article contains the main principles of dietary nutrition in tuberculosis, which will promote the increase of body resistance and decrease of intoxication. Also an important task of dietary nutrition must be the promotion of tissues recovery, that are affected by tubercular infection.
References
Література.
Наказ Міністерства охорони здоров'я України 28.01.05 № 45 «Протокол надання медичної допомоги хворим на туберкульоз».
«Загальнодержавна цільова соціальна програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 рр.»
Касевич Н.М. Загальний догляд за хворими і медична маніпуляційна техніка. –Київ «Медицина», 2008
Лиходiд В.С., Владімірова О.В., Дорошенко В.В. Оздоровче харчування.- Запоріжжя: ЗНУ, 2006
Горохова В.А., Горохова С.М. Лікувально-збалансоване харчування - шлях до здоров'я і довголіття. - М., Здоров'я, 2006.
Конишев В.А. Все про правильне харчування. - М.: Олма-Пресс, 2001.