ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ.

Автор(и)

  • T. Y TYMOSHCHUK
  • L. A. GRYSHCHUK

DOI:

https://doi.org/10.11603/2411-1597.2014.1.5076

Анотація

У статті міститься основні принципи дієтичного харчування при туберкульозі, які сприятимуть підвищенню опірності організму і зменшенню інтоксикації. Також важливим завданням дієтичного харчування при туберкульозі має стати сприяння відновленню тканин, які вражені туберкульозною інфекцією.

Посилання

Література.

Наказ Міністерства охорони здоров'я України 28.01.05 № 45 «Протокол надання медичної допомоги хворим на туберкульоз».

«Загальнодержавна цільова соціальна програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2012-2016 рр.»

Касевич Н.М. Загальний догляд за хворими і медична маніпуляційна техніка. –Київ «Медицина», 2008

Лиходiд В.С., Владімірова О.В., Дорошенко В.В. Оздоровче харчування.- Запоріжжя: ЗНУ, 2006

Горохова В.А., Горохова С.М. Лікувально-збалансоване харчування - шлях до здоров'я і довголіття. - М., Здоров'я, 2006.

Конишев В.А. Все про правильне харчування. - М.: Олма-Пресс, 2001.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-10-30

Як цитувати

TYMOSHCHUK, T. Y., & GRYSHCHUK, L. A. (2015). ДІЄТИЧНЕ ХАРЧУВАННЯ ПРИ ТУБЕРКУЛЬОЗІ. Медсестринство, (1). https://doi.org/10.11603/2411-1597.2014.1.5076

Номер

Розділ

Статті