Мікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтит

Автор(и)

  • Ю. Л. Бандрівський
  • О. Р. Захарків

DOI:

https://doi.org/10.11603/2311-9624.2011.4.2498

Анотація

У статті висвітлено результати мікробіологічного дослідження зубного каменя в пацієнтів із генералізованим пародонтитом (працівники кондитерського виробництва), визначено видовий склад мікроорганізмів, виділених у хворих.

##submission.downloads##

Опубліковано

2014-03-12

Як цитувати

Бандрівський, Ю. Л., & Захарків, О. Р. (2014). Мікробіологічний склад зубного каменя у працівників кондитерського виробництва, хворих на генералізований пародонтит. Клінічна Стоматологія, (4). https://doi.org/10.11603/2311-9624.2011.4.2498

Номер

Розділ

Терапевтична стоматологія