ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ГЛІКОКОН’ЮГАТІВ В ТКАНИНАХ КОЛІННОГО СУГЛОБА ЩУРІВ

Authors

  • М. А. Волошен
  • О. А. Грегор'єва

DOI:

https://doi.org/10.11603/1811-2471.2007.v0.i2.349

Abstract

У роботі надано інформація про розподіл рецепторів до лектинів сочевиці, зародків пшениці, бузини чорної, що в тканинах колінного суглоба щурів в ранньому післянатальному періоді онтогенезу. Встановлено, що рецептори до лектинів сочевиці, зародків пшениці, бузини чорної, що розташовані в суглобовій капсулі, на мембрані лімфоцитів, стінки кровоносних судин та ін.

Published

2013-02-07

How to Cite

Волошен, М. А., & Грегор’єва, О. А. (2013). ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ГЛІКОКОН’ЮГАТІВ В ТКАНИНАХ КОЛІННОГО СУГЛОБА ЩУРІВ. Achievements of Clinical and Experimental Medicine, 2(2). https://doi.org/10.11603/1811-2471.2007.v0.i2.349

Issue

Section

Статті