ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ГЛІКОКОН’ЮГАТІВ В ТКАНИНАХ КОЛІННОГО СУГЛОБА ЩУРІВ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1811-2471.2007.v0.i2.349Abstract
У роботі надано інформація про розподіл рецепторів до лектинів сочевиці, зародків пшениці, бузини чорної, що в тканинах колінного суглоба щурів в ранньому післянатальному періоді онтогенезу. Встановлено, що рецептори до лектинів сочевиці, зародків пшениці, бузини чорної, що розташовані в суглобовій капсулі, на мембрані лімфоцитів, стінки кровоносних судин та ін.
Downloads
Published
2013-02-07
How to Cite
Волошен, М. А., & Грегор’єва, О. А. (2013). ОСОБЛИВОСТІ РОЗПОДІЛУ ГЛІКОКОН’ЮГАТІВ В ТКАНИНАХ КОЛІННОГО СУГЛОБА ЩУРІВ. Achievements of Clinical and Experimental Medicine, 2(2). https://doi.org/10.11603/1811-2471.2007.v0.i2.349
Issue
Section
Статті