АНТИВАКЦИНАЛЬНА КАМПАНІЯ, ВИВЧЕННЯ МІФІВ ПРО ШКОДУ ВАКЦИНАЦІЇ

Автор(и)

  • T. M. Zaporozhets

Анотація

Останнім часом збільшилася кількість випадків відмови пацієнтів від вакцинації, а також відмови батьків від вакцинації дітей, знизилося охоплення населення імунізацією, тому виникла загроза повернення в Україну тих інфекційних хвороб, з якими лікарі не стикалися вже багато років.

Посилання

ЛІТЕРАТУРА

Спиридонова Т. Б., Сколибог С. А., Комогоров А. В. Опыт контроля эпидемии гриппа средствами иммунопрофилактики в условиях крупного промышленного предприятия / / Сучасні інфекції — 2002. — № 3. — С. 120-123.

Ретроспективний аналіз епідемічної ситуації щодо грипу та ГРВІ у Дніпропетровській та Запорізькій областях, а також на окремих підприємствах, визначення економічної ефективності вакцинації, формулювання висновків і рекомендацій.

Спиридонова Т. Б., Бадогин С. Г., Риженко С. А., Курілов Є. М., Карасьова Т. М. Аналіз захворюваності на грип та ГРВІ у Дніпропетровську за багаторічний період та вибір стратегії вакцинопрофілактики в нових економічних умовах / / Новини науки Придніпров'я. — 2003. — № 3. — С. 64-67. Ретроспективний аналіз епідемічної ситуації щодо грипу та ГРВІ у м. Дніпропетровську.

Спірідонова Т. Б., Бадогин С., Деміховська О. Стратегія вакцинопрофілактики грипу в Україні в сучасних умовах: епідеміологічна та економічна ефективність вакцини " Флюарикс" / / Ліки України. — 2003. — № 9. — С. 63-65.

Розрахунки економічної ефективності вакцинопрофілактики грипу та ГРВІ на металургійних підприємствах Дніпропетровської області в сезоні 2002— 2003 рр., формулювання висновків і рекомендацій.

##submission.downloads##

Опубліковано

2016-02-11

Як цитувати

Zaporozhets, T. M. (2016). АНТИВАКЦИНАЛЬНА КАМПАНІЯ, ВИВЧЕННЯ МІФІВ ПРО ШКОДУ ВАКЦИНАЦІЇ. Медсестринство, (2). Retrieved із https://ojs.tdmu.edu.ua/index.php/nursing/article/view/5824

Номер

Розділ

Статті