ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА НАДАННЯ ВИСОКОСПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЗА УМОВ ПРОВЕДЕННЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ – ОПЕРАЦІЇ ОБʼЄДНАНИХ СИЛ НА ТЕРИТОРІЇ, ПІДКОНТРОЛЬНІЙ УРЯДУ УКРАЇНИ (ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ)

Автор(и)

  • Н. М. Стешенко Комунальне некомерційне підприємство Луганської обласної ради «Луганська обласна клінічна лікарня»
  • О. Н. Литвинова Тернопільський національний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України

DOI:

https://doi.org/10.11603/2411-1597.2021.2.12274

Анотація

У статті висвітлено проблемні питання організації та надання високоспеціалізованої медичної до­помоги на території Луганської області, підконтрольній уряду України, за умов проведення анти­терористичної операції – Операції обʼєднаних сил. Акцентовано увагу на недостатності, а подекуди і відсутності забезпечення доступу населення до високоспеціалізованої медичної допомоги на даній території.

Посилання

Всеукраїнський перепис населення України [Електрон¬ний ресурс]. – Режим доступу : http://www.ukrstat.gov.ua/Perepis. – Назва з екрана.

URL : https://moz.gov.ua/article/health/jakimi-likami-ta-medichnimi-virobami-zabezpechujutsja-pacienti-zavdjaki-derzhavnim-zakupivljam.

Надання першої допомоги без страху подальшого покарання [Електронний ресурс]. – Режим доступу : https://www.medsprava.com.ua/news/497-u-syevyerodonetsku-nezabarom-vidkrijut-usi-viddilennja-luganskoyi-oblasnoyi-likarni.

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-09-08

Як цитувати

Стешенко, Н. М., & Литвинова, О. Н. (2021). ПРОБЛЕМИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА НАДАННЯ ВИСОКОСПЕЦІАЛІЗОВАНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ЗА УМОВ ПРОВЕДЕННЯ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ – ОПЕРАЦІЇ ОБʼЄДНАНИХ СИЛ НА ТЕРИТОРІЇ, ПІДКОНТРОЛЬНІЙ УРЯДУ УКРАЇНИ (ЛУГАНСЬКА ОБЛАСТЬ). Медсестринство, (2), 14–17. https://doi.org/10.11603/2411-1597.2021.2.12274

Номер

Розділ

Статті