АКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ СЕРВЕРА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ БДМУ – ВАЖЛИВИЙ ФАКТОР УСПІШНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ІЗ ФАРМАКОЛОГІЇ ДО ЛІІ “КРОК 1. СТОМАТОЛОГІЯ”

Автор(и)

  • І. Г. Кишкан Буковинський державний медичний університет

DOI:

https://doi.org/10.11603/me.v0i4.3678

Анотація

У статті проведено аналіз використання електронного навчального курсу з фармакології на сервері дистанційного навчання Moodle БДМУ для самопідготовки та тестувань студентів 3 курсу стоматологічного факультету, моніторингу якості їх підготовки та професійних умінь при вирішенні тестових завдань із дисципліни на ліцензійному іспиті “Крок 1. Стоматологія”. Висвітлено важливу роль систематичних навчально-тренінгових і контролюючих онлайн-тестувань студентів,  комп’ютерного тестового контролю в комп’ютерному класі під час практичного заняття перед заключним модулем із дисципліни для прогнозування очікуваних результатів на ліцензійному іспиті, формування професійної компетентності та успішного складання фармакології на ліцензійному іспиті “Крок 1. Стоматологія”. 

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-04-28

Як цитувати

Кишкан, І. Г. (2015). АКТИВНЕ ВИКОРИСТАННЯ СЕРВЕРА ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ БДМУ – ВАЖЛИВИЙ ФАКТОР УСПІШНОЇ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ІЗ ФАРМАКОЛОГІЇ ДО ЛІІ “КРОК 1. СТОМАТОЛОГІЯ”. Медична освіта, (4). https://doi.org/10.11603/me.v0i4.3678

Номер

Розділ

Вдосконалення вищої медичної освіти