ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i4.368Abstract
Досліджено вплив споживання червоного виноградного вина на активність ферментів антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у периферичній крові щурів за дії іонізуючого випромінювання. Виявлено радіопротекторні властивості натурального поліфенольного комплексу виноградного вина на систему антиоксидантного захисту периферичної крові щурів.
Downloads
Published
2013-02-18
How to Cite
Старанко, У. В., Дацюк, Л. О., & Сибірна, Н. О. (2013). ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ. Medical Chemistry, 13(4). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i4.368
Issue
Section
Матеріали науково-практичної конференції