ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ

Authors

  • У. В. Старанко
  • Л. О. Дацюк
  • Н. О. Сибірна

DOI:

https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i4.368

Abstract

Досліджено вплив споживання червоного виноградного вина на активність ферментів антиоксидантного захисту та вміст продуктів перекисного окиснення ліпідів у периферичній крові щурів за дії іонізуючого випромінювання. Виявлено радіопротекторні властивості натурального поліфенольного комплексу виноград­ного вина на систему антиоксидантного захисту периферичної крові щурів.

Published

2013-02-18

How to Cite

Старанко, У. В., Дацюк, Л. О., & Сибірна, Н. О. (2013). ЕФЕКТ СПОЖИВАННЯ ЧЕРВОНОГО ВИНОГРАДНОГО ВИНА НА СТАН АНТИОКСИДАНТНОЇ СИСТЕМИ КРОВІ ЩУРІВ ЗА ДІЇ ІОНІЗУЮЧОГО ВИПРОМІНЮВАННЯ. Medical Chemistry, 13(4). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i4.368

Issue

Section

Матеріали науково-практичної конференції