БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ

Authors

  • А. Л. Загайко,
  • В. П. Филимоненко
  • О. А. Красільнікова
  • Л. М. Вороніна
  • I. В. Сенюк

DOI:

https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292

Abstract

Кверцетин при пероральному введенні виявляють у максимальних концентраціях, головним чином, у крові, печінці та м 'язах через 2 год. Введення кверцетину у вигляді фітосом призводить до значно більшого його накопичення у тканинах щурів. Поліфеноли винограду в складі фітосом також проявляють вищу антиок­сидантну активність порівняно з поліфенольним концентратом у вільному вигляді.

Published

2013-01-29

How to Cite

Загайко, А. Л., Филимоненко, В. П., Красільнікова, О. А., Вороніна, Л. М., & Сенюк I. В. (2013). БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ. Medical Chemistry, 13(3). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292

Issue

Section

Оригінальні дослідження