БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292Abstract
Кверцетин при пероральному введенні виявляють у максимальних концентраціях, головним чином, у крові, печінці та м 'язах через 2 год. Введення кверцетину у вигляді фітосом призводить до значно більшого його накопичення у тканинах щурів. Поліфеноли винограду в складі фітосом також проявляють вищу антиоксидантну активність порівняно з поліфенольним концентратом у вільному вигляді.
Downloads
Published
2013-01-29
How to Cite
Загайко, А. Л., Филимоненко, В. П., Красільнікова, О. А., Вороніна, Л. М., & Сенюк I. В. (2013). БІОДОСТУПНІСТЬ І АНТИОКСИДАНТНА АКТИВНІСТЬ ПОЛІФЕНОЛІВ З НАСІННЯ ВИНОГРАДУ У ВІЛЬНОМУ ВИГЛЯДІ ТА У СКЛАДІ ФІТОСОМ. Medical Chemistry, 13(3). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.292
Issue
Section
Оригінальні дослідження