ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА

Authors

  • Ю. Л. Бандрівський

DOI:

https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236

Abstract

Проведено аналіз фізико-хімічних властивостей ротової рідини у працівниць кондитерського виробницт­ва (КВ) залежно від стажу роботи на даному підприємстві. Зі збільшенням стажу роботи на КВ спостерігали зниження рН, швидкості секреції слини та збільшення в 'язкості ротової рідини стосовно осіб порівняльної групи, які не контактували зі шкідливими чинниками кондитерського виробництва.

Published

2013-01-09

How to Cite

Бандрівський, Ю. Л. (2013). ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. Medical Chemistry, 13(1). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236

Issue

Section

Оригінальні дослідження