ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236Abstract
Проведено аналіз фізико-хімічних властивостей ротової рідини у працівниць кондитерського виробництва (КВ) залежно від стажу роботи на даному підприємстві. Зі збільшенням стажу роботи на КВ спостерігали зниження рН, швидкості секреції слини та збільшення в 'язкості ротової рідини стосовно осіб порівняльної групи, які не контактували зі шкідливими чинниками кондитерського виробництва.
Downloads
Published
2013-01-09
How to Cite
Бандрівський, Ю. Л. (2013). ФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ РОТОВОЇ РІДИНИ У ПРАЦІВНИЦЬ КОНДИТЕРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА. Medical Chemistry, 13(1). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.236
Issue
Section
Оригінальні дослідження