СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.231Abstract
Наведено результати визначення кількісного вмісту флавоноїдів у плодах моркви дикої методом диференціальної спектрофотометрії. Показано, що кількісний вміст суми флавоноїдів у плодах моркви дикої слід перераховувати на апігенін. Вміст флавоноїдів у промислових і дикорослих зразках сировини кількісно відрізняється: у промислових серіях - 0,103-0,267 %, у дикорослих зразках із Західної України - 0,0800,124 % у перерахунку на апігенін.
Downloads
Published
2013-01-09
How to Cite
Чубка, М. Б., Вронська, Л. В., Сур, С. В., Смалюх, О. Г., & Кернична, І. З. (2013). СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНЕ ВИЗНАЧЕННЯ ФЛАВОНОЇДІВ У ПЛОДАХ МОРКВИ ДИКОЇ. Medical Chemistry, 13(1). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i1.231
Issue
Section
Оригінальні дослідження