ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ІМУНОГЛОБУЛІНІВ КЛАСУ Є ІЗ СИРОВАТКИ КРОВІ ЩУРІВ З ХРОНІЧНОЮ АЛКОГОЛЬНОЮ ІНТОКСИКАЦІЄЮ
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2013.v15.i1.1929Abstract
Описано метод отримання фракції Ід Є із сироватки крові щурів. Антитіла виділяли методом афінної хроматографії на протеїн А сефарозі із зразків, відібраних у контрольних тварин і тих, які зазнали хронічної алкогольної інтоксикації. Показано, що при хронічному вживанні алкоголю, починаючи з 10-їдоби, вміст антитіл у плазмі крові підвищується на 25 %.
Downloads
Published
2013-11-28
How to Cite
Степанець, І. О., Кравченко, Н. К., & Остапченко, Л. І. (2013). ОТРИМАННЯ ТА ХАРАКТЕРИСТИКА ІМУНОГЛОБУЛІНІВ КЛАСУ Є ІЗ СИРОВАТКИ КРОВІ ЩУРІВ З ХРОНІЧНОЮ АЛКОГОЛЬНОЮ ІНТОКСИКАЦІЄЮ. Medical Chemistry, 15(1). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2013.v15.i1.1929
Issue
Section
Оригінальні дослідження