ВМІСТ ОМЕГА-3 ЖИРНИХ КИСЛОТ У МОЛОЦІ ТА молочних ПРОДУКТАХ

Автор(и)

  • Ю. М. Юзва Ternopil State medical University
  • О. С. Покотило
  • Т. Я. Ярошенко

DOI:

https://doi.org/10.11603/1681-2557.2014.v16.i3.4065

Анотація

-

Біографія автора

Ю. М. Юзва, Ternopil State medical University

Medical Biochemistry, Prof.

##submission.downloads##

Опубліковано

2015-05-27

Як цитувати

Юзва, Ю. М., Покотило, О. С., & Ярошенко, Т. Я. (2015). ВМІСТ ОМЕГА-3 ЖИРНИХ КИСЛОТ У МОЛОЦІ ТА молочних ПРОДУКТАХ. Медична хімія, 16(3). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2014.v16.i3.4065

Номер

Розділ

Оригінальні дослідження