КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТИ РОЗМАРИНОВОЇ У ТАБЛЕТКАХ, ЯКІ МІСТЯТЬ СУХІ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ І МЕЛІСИ ТА ГЛІЦИН
DOI:
https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.282Анотація
Розроблено методику кількісного визначення кислоти розмаринової в таблетках на основі сухих екстрактів валеріани і меліси та гліцину. Вивчено основні валідаційні характеристики методики. Показано, що методика придатна для контролю вмісту сухого екстракту меліси у таблетках на основі сухих екстрактів валеріани і меліси та гліцину.
##submission.downloads##
Опубліковано
2013-01-28
Як цитувати
Логойда, Л. С., & Вронська, Л. В. (2013). КІЛЬКІСНЕ ВИЗНАЧЕННЯ КИСЛОТИ РОЗМАРИНОВОЇ У ТАБЛЕТКАХ, ЯКІ МІСТЯТЬ СУХІ ЕКСТРАКТИ ВАЛЕРІАНИ І МЕЛІСИ ТА ГЛІЦИН. Медична хімія, 13(3). https://doi.org/10.11603/1681-2557.2011.v13.i3.282
Номер
Розділ
Оригінальні дослідження