ПАТОГЕНЕТИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ВПЛИВУ ХРОНІЧНОГО ПАНКРЕАТИТУ НА ПЕРЕБІГ ХРОНІЧНОГО ОБСТРУКТИВНОГО ЗАХВОРЮВАННЯ ЛЕГЕНЬ - Khukhlina, О. S.; Ursul, O. O.; Voyevidka, О. S.; Gaydichuk, V. S. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2017)
Резюме. Проаналізовано особливості основних показників функції зовнішнього дихання та стан білка трансмембранного регулятора провідності муковісцидозу (МВТР) у хворих на хронічне обструктивне захворювання легень (ХОЗЛ) за умови коморбідного перебігу з хронічним панкреатитом (ХП).