СУЧАСНІ АСПЕКТИ ЗАСТОСУВАННЯ ДІУРЕТИКІВ В ПРАКТИЦІ КАРДІОЛОГА - Давидович, О. В.; Давидович, Н. Я.; Лихацька, В. О.; Волощук, Т. Р. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
РЕЗЮМЕ. У випадках високого функціонального класу серцево недостатності необхідно призначати кілька діуретиків, а ефективність торасеміду у хворих зі зниженою ФВ лівого шлуночка були більша, ніж при застосуванні інших діуретиків. КЛЮЧОВІ СЛОВА: діуретики, ХСН, артеріальна гіпертензія.