СТРУКТУРНІ ТА КЛІНІКО-ЛАБОРАТОРНІ ОСОБЛИВОСТІ ХВОРИХ НА ХРОНІЧНИЙ ПАНКРЕАТИТ БІЛІАРНОГО ҐЕНЕЗУ - Бабінець, Л. С.; Кицай, К. Ю.; Боровик, І. О.; Рябоконь, С. С. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
РЕЗЮМЕ. Обстежено 66 хворих на хронічний панкреатит біліарного ґенезу, що встановило більш глибокі зміни лабораторних параметрів та показників структурного стану печінки і ГІЗ у групі хворих на ХГІ з супутньою ЖКХ, ніж у групі хворих на ХП з функціональними розладами та після малоінвазивно ХЕ.