СПЕКТРОФОТОМЕТРИЧНА ДІАГНОСТИКА НЕМЕЛАНОМНИХ ПІГМЕНТНИХ ПУХЛИН ШКІРИ - Галайчук, І. Й.; Гоцко, О. С. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
РЕЗЮМЕ. У статті наведені результати спектрофотометричного аналізу немеланомних пігментних пухлин шкіри, а саме: пігментних невусів, гемангіом, пігментно базаліоми, себорейного кератозу та ін. Визначено діагностичні спектрофотометричні критері диференційно діагностики немеланомних пігментних пухлин шкіри. КЛЮЧОВІ СЛОВА: спектрофотометрія, немеланомні пігментні пухлини шкіри.