РЕПРОДУКТИВНА ФУНКЦІЯ ЖІНОК З ПАТОЛОГІЄЮ ЩИТОПОДІБНОЇ ЗАЛАЗИ,ЯКИХ ЛІКУЮТЬ ЗА ПРОГРАМОЮ ДОПОМІЖНИХ РЕПРОДУКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Юзько, О. М.; Вітюк, А. Д.; Юзько, Т. А. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2013)
Розглянуто проблему патології щитоподібної залози в програмі допоміжних репродуктивних технологій при жіночому безплідді. Обґрунтовано  необхідність проведення скринінгу тиреоїдної функції цієї залози при обстеженні пацієнток.