КЛІНІЧНІ ПРОЯВИ ТРОМБОФІЛІЧНИХ СТАНІВ В ПРОГНОЗУВАННІ ПЕРЕДЧАСНОГО ВІДШАРУВАННЯ НОРМАЛЬНО РОЗСТАШОВАНОЇ ПЛАЦЕНТИ - Венцківський, Б. М.; Леуш, С. С.; Ткалич, В. О.; Костенко, О. Ю.; Загородня, О. С. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2013)
В статті розглянуті клінічні прояви тромбофілій як факторів ризику розвитку передчасного відшарування нормально розташованої плаценти  (ПВНРП). Передбачено виділення цих факторів для визначення ризику розвитку даної патології.