"ДИТЯЧА" І "ДОРОСЛА" БРОНХІАЛЬНА АСТМА: ЧИ ІСНУЄ ЗВ'ЯЗОК? - Мушак, І. З.; Беш, Л. В. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2013)
В статті представлено огляд даних сучасних літературних джерел, а також власні спостереження авторів щодо взаємозв'язку бронхіальної астми у дітей та дорослих, наслідки у дітей, можливості і частоту трансформації в бронхіальну астму дорослих.