АНАЛІЗ СХЕМ ФАРМАКОТЕРАПІ НЕГОСПІТАЛЬНО ПНЕВМОНІ В УМОВАХ СТАЦІОНАРУ - Самогальська, О. Є.; Бондар, О. В. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
Пневмонія залишається важливою і медичною, і соціальною проблемою, що пов’язано з суттєвими економічними втратами внаслідок цього захворювання. Загальні витрати на лікування пневмоні в світі становить понад 10 млрд дол.