ГЕПТРАЛ У КОМПЛЕКСНОМУ ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ЦИРОЗ ПЕЧІНКИ - Лихацька, Г. В.; Бойко, Т. В.; Лихацька, В. О.; Хайко, Л. К. (Здобутки клінічної і експериментальної медицини, 2015)
Проблема хронічних дифузних захворювань печінки є однією з найважливіших в сучасній гаст- роентерологі. Цироз печінки (ЦП) є надзвичайно актуальним питанням сьогодення і посідає перше місце серед причин смертності від хвороб органів травлення.